Lehrstuhl-Team auf ISA-Konferenz

Vom 16.-19.03.2016 nehmen Anja Jetschke, Patrick Theiner und Sören Münch an der International Studies Association (ISA) Annual Conference in Atlanta, Georgia, teil. Sie stellen dabei folgende Papiere vor:

• Anja Jetschke, Patrick Theiner, Claudia Marggraf, Sören Münch: "Are regional organizations contagious? The diffusion of institutional design among regional organizations" (17.03. 8:15 Uhr)

• Anja Jetschke: "Politically constrained courts? - The institutional design of international criminal courts" (18.03. 10:30 Uhr)

• Patrick Theiner: "The Irrelevant Innovator and the Capable Clone - Regional Organization in the Gulf" (18.03. 8:15 Uhr)

• Sören Münch: "Peaceful power Europe? External perceptions on the EU´s role in violent civil conflicts" (17.03. 19:30 Uhr)